Overslaan naar inhoud

Allergenenverklaring


BEVAT : ei, gluten en melk


Kan sporen bevatten van :

  1. Gluten (in de vorm van granen zoals tarwe, rogge, gerst, etc.)
  2. Schaaldieren
  3. Eieren
  4. Vis
  5. Pinda's
  6. Soja
  7. Melk (inclusief lactose)
  8. Noten (inclusief amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten, macadamianoten)
  9. Selderij
  10. Mosterd
  11. Sesam
  12. Sulfiet (bij meer dan 10 mg/kg of 10 mg/l)
  13. Lupine
  14. Weekdieren


Wij vervaardigen geen desserts op aanvraag die rekening houden met allergieën of intoleranties.

Onze producten worden bereid in een omgeving waar allergeenhoudende ingrediënten (zoals gluten, noten, melk, eieren, soja, enz.) worden verwerkt.

Ondanks de grootste zorg kunnen wij niet garanderen dat onze bereidingen volledig vrij zijn van allergenen.

Wij willen geen risico nemen met uw gezondheid en nemen daarom geen bestellingen aan waarbij specifieke allergieën in acht moeten worden genomen.

Door een bestelling te plaatsen, verklaart de klant zich bewust te zijn van dit risico en aanvaardt hij dat wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld voor enige allergische reactie die het gevolg zou kunnen zijn van het consumeren van onze producten.

Veganistische bereidingen



Wij bieden geen veganistische desserts of bereidingen aan en nemen geen bestellingen aan die specifiek veganistisch dienen te zijn.

Het bereiden van veganistische producten vergt een aparte werkwijze en specifieke ingrediënten die wij bewust niet toepassen binnen onze keuken.

Onze manier van werken en creëren is een ambachtelijke kunstvorm, gebaseerd op het gebruik van traditionele ingrediënten zoals boter, eieren en zuivelproducten.

Wij hebben er dan ook voor gekozen om niet vegan te bakken, uit respect voor onze eigen culinaire stijl en kwaliteit.